Denk jij na over jouw marketingstrategie als ondernemer?

Creëer met ons gratis stappenplan de ultieme basis! 

Download hieronder gratis het marketing stappenplan

Wat is je naam?
Wat is je e-mailadres?

Bij Sparreo kunnen we meer voor jou als ondernemer doen

Je bent goed in wat je doet. Je leeft je droom. Maar je merkt ook dat er nog een hoop te halen valt. Om je bedrijf te laten groeien, zul je moeten beginnen bij jezelf. Hoe meer je investeert in je eigen persoonlijke ontwikkeling en kennis, hoe beter je verhaal wordt, en hoe meer klanten bij je zullen aankloppen. 


Bij Sparreo willen we je helpen om ondernemen, marketing en sales tot op de bodem leren begrijpen, zodat je op zoek  kunt gaan naar jouw eigen way to success.

Hoe het werkt

01.

Tijdens de sessie bespreken we jouw droom, ambities en zorgen. 

02.

Samen kijken we naar wat JIJ nodig hebt om bedrijfsgroei te realiseren.

03.

Op basis van jouw input en onze ervaring stellen we een groeiplan op. 

testimonials

Bekijk wat klanten over ons zeggen

Mijn bedrijf is helemaal klaar voor de toekomst

Na ons verhelderend strategiegesprek is Dennis Stad gelijk aan de slag gegaan met een bedrijfsscan. Vanuit deze analyse heeft hij mij inzichten, instrumenten en handvatten gegeven waarmee hij mij én mijn taxibedrijf supergoed heeft geholpen. De resultaten zijn gelijk merkbaar. Mijn bedrijf is helemaal klaar voor de toekomst en ik kan ook in mijn volgende stappen op Dennis en de andere experts terugvallen.

Marco van der Heijden

taxibedrijf vanderheijden

Samen groei gerealiseerd!

Pedro heeft mij een jaar lang begeleidt met mijn bedrijf. We hebben het met name over de marketing gehad en samen is het gelukt om een mooie groei te maken met mijn bedrijf. Sterker nog: ik ben nu weer bezig met mijn volgende stap. Het prettige is dat ik altijd met mijn vragen bij Pedro terecht kon en dat hij ook nu nog steeds met mij meedenkt. Pedro steekt je aan met zijn enthousiasme en ideeën waardoor je geïnspireerd raakt om aan de slag te gaan!

Emy van Houts

Bedacht interieurdesign

Meer over marketing

Ja, ik wil het marketing stappenplan gratis ontvangen!

Wat is je naam?
Wat is je e-mailadres?