''Ik ben op zoek naar een doorbraak in mijn onderneming, maar ik weet niet hoe!''

Ben jij dit? Dan werken wij persoonlijk met jou samen om jouw doelen te behalen!

Herken je het gevoel dat je niet het maximale uit je onderneming haalt?

Ooit ben je gestart met een ondernemersdroom voor ogen. Waar droomde jij van? Een groot team en een mooie auto voor de deur? Of een klein en persoonlijk met een hecht team?

Waarom wilde jij doen wat je doet? Wat waren jouw drijfveren om ondernemer te worden? Had je een groter doel voor ogen of wilde je misschien vrijheid ervaren en je eigen werktijden en locatie kunnen bepalen? Of was je op zoek naar meer betekenis, impact en voldoening?

En waar sta je nu? Heb je jouw ondernemersdroom waar kunnen maken en ben je gekomen waar je ooit hebt willen staan? 

Of heb je het gevoel dat het onderste nog niet uit de kan is gehaald? Durf jij hardop uit te spreken dat dat je jouw ideale leven leidt en je hier volledige voldoening uithaalt?

Niet? Jij bent niet de enige! Veel ondernemers hebben net zoals jij een flitsende start gemaakt, maar hebben de grens van groei bereikt.

Zij zijn net zoals jij op zoek naar de doorbraak om meer te verdienen in minder tijd en het leven te leiden waar zij van droomden.

Herken jij jezelf hierin? Dan is het tijd voor actie!

Let op: onze oplossing is niet voor iedereen!

Wij geloven dat succesvol ondernemen hard werken is, met een goed strategisch plan als fundering voor groei. Wij staan dan ook niet voor het 'snelle geld'. Sparreo staat voor groei op de korte én lange termijn waarbij we op verantwoorde en doordachte manier de stappen zetten die nodig zijn om het aantal klanten, omzet en winst te verhogen. Deel jij onze visie? Lees dan verder!

WIJ INTRODUCEREN

Het Sparreo Groeiprogramma

Het groeiprogramma waar jij naar zoekt

Waarom het Sparreo Groeiprogramma

Wat heb jij al geprobeerd om groei te realiseren? Adverteren, personeel aannemen, samenwerkingen aangaan, een nieuwe website, een andere boekhouder of misschien zelfs al eerder samengewerkt met andere bedrijfscoaches... zonder succes.

De kracht van Sparreo is dat we kijken naar het geheel. Een heldere strategie en organisatie voor een sterk groeifundament.  Groei op de korte én lange termijn realiseren, met de juiste uitvoering en implementatie op de 3 fundamentele onderdelen van jouw bedrijf waar alles mee samenhangt.

 • Marketing en sales
 • Financiën
 • Processen

Omdat we ons richten op alle essentiële aspecten van jouw bedrijf, gecombineerd met onze unieke aanpak, geven we ook een garantie op succes. Dit kunnen we omdat:

 • We maatwerk leveren. Iedere ondernemer en onderneming is uniek. Geen enkel traject is hetzelfde. We bieden een combinatie van ondernemerservaring en vak experts. Als onderdeel van de Victorus groep hebben we 130 adviseurs door heel Nederland met eigen expertise.
 • We niet kijken naar uren, maar naar resultaat.
 • Onze aanpak persoonlijk is met een vaste adviseur. We komen naar je toe en zijn altijd bereikbaar via telefoon, mail, online, etc. Zodat we zeker weten dat jij het maximale eruit kan halen. Wanneer jij daar behoefte aan hebt en in het tempo dat bij jou past.

Sparreo vormt daarmee de betrouwbare groeipartner die verder gaat, wij realiseren échte groei.

De groeiprogramma's werken volgens het 5-fase model:

Dit is waar we ons op focussen tijdens het programma

Fase 1

Grondige bedrijfsscan

Het traject start met een grondige bedrijfsscan om de korte én lange termijn groeikansen in kaart te brengen.


Zo ziet de bedrijfsscan fase eruit:

 • We analyseren de strategie en organisatie, het fundament van jouw onderneming.
 • Wij nemen grondig de marketing en sales, financiën en processen onder de loop
 • We gaan met jou in gesprek over jouw wensen en behoeften
Fase 2

Strategiesessies

Naar aanleiding van de grondige bedrijfsscan starten we met strategiesessies om de groeikansen daadwerkelijk te benutten en omzetten in een direct toepasbare groeistrategie.


Zo ziet de strategiefase eruit:

 • Bepalen van realistische, maar ambitieuze doelen
 • Ontwikkelen groeistrategie voor marketing en sales, financiën en bedrijfsoptimalisatie.
Fase 3

Groeiplan op maat

Op basis van de strategiesessies ontwikkelen wij een groeiplan op maat met daarin de ontwikkelde groeistrategie uit fase 2. 


Wat het groeiplan jou oplevert:

 • Groeien op korte én lange termijn
 • Groei realiseren op alle onderdelen van jouw onderneming
 • De stok achter de deur om altijd op terug te vallen
Fase 4

Implementatie

Met het groeiplan in de hand kan de implementatie plaatsvinden, oftewel het daadwerkelijk door- en uitvoeren van de groeistrategie.


Zo ziet de implementatiefase eruit:

 • Je implementeert het groeiplan zelfstandig of met jouw team 
 • De Sparreo experts implementeren samen met jou en/of jouw team het groeiplan
Fase 5

Monitoren & coaching

De groeistrategie uit het groeiplan is geïmplementeerd. In fase 5 gaan we de resultaten van de groeistrategie monitoren en bijsturen.


Zo ziet de monitoren & coaching fase eruit:

 • Minimaal één keer per maand bespreken we de voortgang tijdens coachingsessies bij jou op kantoor of Zoom
 • Op basis van de voortgang sturen we het groeiplan bij waar nodig. Zo blijven we actief werken aan het behalen van de doelen

Extra: Sales Academy (t.w.v. €997)

Je krijgt toegang tot de Sales Academy. Een cursus bestaande uit acht uur aan exclusieve online masterclasses van vijf bestseller auteurs. Tijdens de masterclasses zul je o.a. leren hoe je jouw klant altijd 'ja' laat zeggen op je aanbod en je winst verdrievoudigd in de helft van de tijd.

De vijf bestseller auteurs van de Sales Academy: Pedro van Helden, Daniëlle de Jonge, Bas Wouters, Marjolein Bongers, Richard van Kray.

Klantresultaten

Ervaringen van onze klanten

Ik raad Pedro aan iedereen aan die met zijn of haar bedrijf wil groeien.

Pedro van Helden heeft mij uitstekend begeleid bij al mijn ondernemersvragen. Voor mijn eigen praktijk Voetreflex & Coaching kreeg ik praktisch toepasbare tips en adviezen die mij geweldig geholpen hebben.
Zijn marketingadviezen zijn erg  waardevol en zorgen ervoor dat ik zorgeloos kan ondernemen.

Het gevoel dat ik altijd bij hem terecht kan geeft mij extra vertrouwen en ervaar ik als zeer prettig. Ik raad Pedro aan iedereen aan die met zijn of haar bedrijf wil groeien.

Marike te Lintelo

voetreflex - coaching

Opbouwend en kritisch advies helpt je verder.

Inge Jansen heeft mij zeer goede adviezen gegeven om mijn BikeFit studio de laten groeien. Klanten fit op de fiets zetten is mijn passie. Een goed marketingplan en de juiste strategie helpt mij om de doelen te realiseren. Inge zet je aan het werk, maar dan volgen er ook plannen waar je zelf achter staat. Gedoseerde groei is mijn doel, daar hoort ook een goed advies bij!

Rick de With

le blanc bikefit

Ben jij klaar om te groeien? Bekijk de groeiprogramma's

Ben jij klaar om te groeien? Bij Sparreo sta jij er nooit alleen voor

Ontmoet jouw Sparreo coaches hieronder

Gedurende het traject krijg je een vaste adviseur. Daarnaast word je in elk onderdeel van jouw bedrijf begeleidt door een expert in marketing, financiën, procesoptimalisatie en persoonlijke ontwikkeling.

Samen bepalen we realistische doelen en kiezen we de meest effectieve marketingkanalen voor jouw doelstellingen en budget. Daarop ontwikkelen we een concreet marketingplan.

Pedro van helden
Marketing expert

Samen nemen we de cijfers door en maken we een reële prognose voor drie jaar. Ook stellen we samen met jou realistische financiële doelen die we koppelen aan het marketingplan.

pieter velings
financieel expert

Samen realiseren we efficiëntie, productie-verhoging en kwaliteits-verbetering. Jouw bedrijf wordt beter stuurbaar om proactief en snel te handelen op groeikansen.

dennis stad
Procesoptimalisatie expert

Samen gaan we werken aan jouw tijdmanagement, persoonlijke effectiviteit en ondernemersvaardigheden zodat jij de stappen durft te  zetten die nodig zijn om te groeien.

inge jansen
persoonlijke ontwikkeling expert

Klantresultaten

Ervaringen van onze klanten

Samen groei gerealiseerd!

Pedro heeft mij een jaar lang begeleid met mijn bedrijf. We hebben het met name over de marketing gehad en samen is het gelukt om een mooie groei te maken met mijn bedrijf. Sterker nog: ik ben nu weer bezig met mijn volgende stap. Het prettige is dat ik altijd met mijn vragen bij Pedro terecht kon en dat hij ook nu nog steeds met mij meedenkt. Pedro steekt je aan met zijn enthousiasme en ideeën waardoor je geïnspireerd raakt om aan de slag te gaan!

Emy van Houts

Bedacht interieurdesign

Mijn bedrijf is helemaal klaar voor de toekomst

Na ons verhelderend strategiegesprek is Dennis Stad gelijk aan de slag gegaan met een bedrijfsscan. Vanuit deze analyse heeft hij mij inzichten, instrumenten en handvatten gegeven waarmee hij mij én mijn taxibedrijf supergoed heeft geholpen. De resultaten zijn gelijk merkbaar. Mijn bedrijf is helemaal klaar voor de toekomst en ik kan ook in mijn volgende stappen op Dennis en de andere experts terugvallen.

Marco van der Heijden

taxibedrijf vanderheijden

Wat heeft het groeiprogramma jou te bieden?

Groeiprogramma
 • Grondige bedrijfsscan
 • Strategiesessies
 • Groeiplan op maat
 • Intensieve 1 op 1 coaching
 • Ondersteuning bij implementatie groeiplan
 • Sales Academy