Maak kennis met Sparreo 

Jouw partner in het realiseren van bedrijfsgroei

18 jaar

ervaring met realiseren bedrijfsgroei

100%

Unieke 100% tevredenheidsgarantie

1 op 1

Persoonlijke begeleiding op maat

Bij Sparreo hebben we maar één doel: jouw onderneming (weer) laten groeien. Wij helpen ondernemers die het maximale uit zichzelf en hun onderneming willen halen. Dat doen wij door het toepassen van onze expertise op verschillende onderdelen: van procesoptimalisatie tot marketing, en van financiën tot succesvol ondernemerschap

Sparreo betekent voor jou:

  • Altijd een team van experts naast je.
  • Een veilige investering: niet goed, geld terug.
  • Een aanpak op maat: ieder traject is uniek.
  • Persoonlijke een-op-een begeleiding.

Wij vertrouwen zo erg op onze dienstverlening dat wij jou groei garanderen. Dat durven wij omdat wij al 10.000+ ondernemers hebben begeleid  naar succesvol ondernemerschap. Ben jij de volgende?

Maak kennis met de Sparreo coaches

Lawrence van den Molengraft

Strategisch en commercieel expert

''Het is geweldig samen met ondernemers de strategie te bepalen zodat gerichte keuzes kunnen worden gemaakt om te groeien.''
Na mijn studies strategic management en marketingmanagement heb ik 10+ jaar gewerkt bij grote bedrijven in de technische industrie. Met het groter worden van projecten, bedrijven en budgetten raakte ik de connectie met de ondernemer kwijt. Met Sparreo is het een genot om te werken met ondernemers die passie hebben voor wat ze doen. Om te zien dat je met advies en coaching daadwerkelijk impact kunt hebben in het leven van de ondernemer.


Ik ben expert op het gebied van strategie en commercie. Hoewel veel ondernemers weten dat strategie essentieel is, worstelen velen met het creëren en implementeren ervan. En dat is niet gek. Met een frisse en ervaren blik van buiten zorgen we samen voor een heldere strategie, zodat je een blauwdruk hebt om keuzes te kunnen maken. 


Pedro van Helden

Marketing expert & ondernemer in hart en nieren - auteur bestseller 'Onweerstaanbaar Ondernemen'

''Ervoor zorgen dat ondernemers sneller groeien met hun bedrijf en successen boeken: dat is mijn missie en mijn passie''
Tijdens mijn studie bedrijfseconomie kwam ik in aanraking  met het ondernemerschap en het heeft mij nooit meer losgelaten. In mijn 10+ jaar als ondernemer en ondernemersadviseur heb meer dan 10.000 ondernemers begeleid. Dat doe ik door middel van mijn zelf ontwikkelde, unieke marketing methodiek waarmee ik er gegarandeerd voor zorg dat iedere ondernemer aan voldoende klanten komt.


Door alle kennis van de afgelopen jaren bij elkaar te voegen en mezelf te blijven ontwikkelen ben ik ervan overtuigd dat ik ook jou kan helpen!


Pieter Velings

Financieel expert & strategisch partner

''Mijn uitdaging is om de ondernemer zelf het inzicht te geven, zodat hij of zij op de korte, middellange en lange termijn vooruit kan!''
Na het afronden van mijn bedrijfseconomische studie aan de Universiteit van Tilburg ging ik aan de slag als ondernemersadviseur. Het dagelijks bezig zijn met verschillende ondernemers met diverse activiteiten en ambities zorgt ervoor dat deze baan blijft prikkelen. 


Ik ben expert op het gebied van financieringen, financiële analyse en het coachen van ondernemers op financieel inzicht. Voor veel ondernemers zijn de cijfers een noodzakelijk kwaad en staan ze er pas bij stil als ze willen groeien of financieel in de problemen komen. Door middel van een gedegen financiële planning kan een ondernemer er echter voor zorgen dat hij of zij altijd de juiste beslissing neemt!


Inge Jansen

Online expert & strategisch partner

''Mijn doel is, dat jij groei gaat realiseren, zowel voor jouw bedrijf als voor jou als ondernemer!''
Het internet is continu in ontwikkeling en biedt veel mogelijkheden. Mijn ontwikkeling tot een vooraanstaand expert in het online vakgebied begon ruim 12 jaar geleden bij de Efteling. Na het afronden van de opleiding Communicatie Specialisatie Digitale Media kwam ik terecht in diverse functies bij vooraanstaande bedrijven op het gebied van e-commerce en online marketing. 


Mijn doel is, dat jij groei gaat realiseren, zowel voor jouw bedrijf als voor jou als ondernemer! Aan de hand van veel praktische voorbeelden, via de online maar uiteraard ook de offline kanalen. De ideale mix, dat is wat ik met jou ga uitwerken. Voor gegarandeerde groei en resultaat. Ik word enthousiast als we samen jouw groei realiseren en ik mijn steentje bijdraag aan jouw succes!

Dennis Stad

Optimalisatie expert & strategisch partner

''Het is een geweldig proces om samen met ondernemers op constructieve wijze te kijken naar de mogelijkheden om de resultaten verder te verbeteren!''
In 1991 ben ik mijn reis door het bedrijfsleven gestart. Sindsdien heb ik door verschillende functies in diverse bedrijfstakken een brede ervaring opgebouwd met verschillende invalshoeken naar bedrijfsorganisaties en processen. Naast deze brede praktijkervaring is mijn rugzak gevuld met studies en opleidingen die uiteenlopen van Finance, Economie, Analytics tot Scrum,  Projectmanagement en HR. In de huidige functie als ondernemersadviseur komen mijn grootste expertises samen: bedrijfsanalyse en optimaliseren van organisaties. 


Het is een geweldig proces om samen met ondernemers op constructieve wijze te kijken naar de mogelijkheden om de resultaten verder te verbeteren. Of het nu gaat om groeimogelijkheden, kostenbesparingen , optimaliseren van processen of personeelsvraagstukken: de intensieve, persoonlijke samenwerking om gezamenlijk dat doel te bereiken is wat mij enorm aanspreekt.

Wat klanten over Sparreo zeggen

Marike te Lintelo

Voetreflex coaching

"Wil je echt met jouw bedrijf groeien? Dan raad ik Sparreo aan!"

Nicky Arts

Arts Matrijzen

"Op zoek naar een kritische sparringspartner? Sparreo is een aanrader!

Business coaching en advies voor de realisatie van je groeiambities