Behaalde resultaten voor klanten

10.000+ ondernemers gingen jou voor!

Bekijk hier enkele succesverhalen

Omzetverdubbeling door procesoptimalisatie

Marco heeft een succesvol taxibedrijf, maar merkte dat er eer uit te halen viel. Door o.a. goede investeringen  en een nieuw rittenregistratiesysteem werden de processen geoptimaliseerd. Dit heeft er onder andere voor gezorgd dat zijn omzet met meer dan 100% is gaan stijgen!

Meer winst door grip op je financiën

Lot stond voor een acuut financieel liquiditeitsprobleem, omdat haar omzet pas enkele maanden na inkoop ging lopen. Door haar financiën inzichtelijk te maken konden we op 5(!) onderdelen haar financiële processen optimaliseren, waardoor ze meer bespaarden en meer winst overhield.

+283% groei behaald met no budget marketing

Jaap is een osteopaat die wel wat extra groei kon gebruiken. Met behulp van een elevatorpitch, het realiseren van de WOW-factor en het oprichten van een online platform droeg bij aan een explosieve groei van maar liefst 283%!

+11% conversieratio én hogere omzet per klant

Danielle, eigenaresse van een schoonheidssalon wilde online impact realiseren. Door een beter onderscheidend vermogen, het verbeteren van haar website en de landingspagina’s voor een stijging in conversieratio van maar liefst 11%.

testimonials

Bekijk wat klanten over ons zeggen

Samen groei gerealiseerd!

Pedro heeft mij een jaar lang begeleid met mijn bedrijf. We hebben het met name over de marketing gehad en samen is het gelukt om een mooie groei te maken met mijn bedrijf. Sterker nog: ik ben nu weer bezig met mijn volgende stap. Het prettige is dat ik altijd met mijn vragen bij Pedro terecht kon en dat hij ook nu nog steeds met mij meedenkt. Pedro steekt je aan met zijn enthousiasme en ideeën waardoor je geïnspireerd raakt om aan de slag te gaan!

Emy van Houts

Bedacht interieurdesign

Mijn bedrijf is helemaal klaar voor de toekomst

Na ons verhelderend strategiegesprek is Dennis Stad gelijk aan de slag gegaan met een bedrijfsscan. Vanuit deze analyse heeft hij mij inzichten, instrumenten en handvatten gegeven waarmee hij mij én mijn taxibedrijf supergoed heeft geholpen. De resultaten zijn gelijk merkbaar. Mijn bedrijf is helemaal klaar voor de toekomst en ik kan ook in mijn volgende stappen op Dennis en de andere experts terugvallen.

Marco van der Heijden

taxibedrijf vanderheijden

Sparreo helpt ondernemers om ideeën om te zetten in acties

Sparreo helpt ondernemers om hun ideeën om te zetten in acties. Acties die leiden tot positieve ontwikkelingen, tot succes. Niet omdat je die allemaal zelf niet kunt bedenken, maar omdat je ze niet allemaal zelf hóeft te bedenken. Het ei is al uitgevonden en daar mag je gebruik van maken. 

Hartstikke fijn!


Ik vind het leerzaam, waardevol en leuk om met behulp van de vragen en suggesties van Inge stappen te zetten met mijn bedrijf. De passie van Inge, de gedrevenheid om bij te dragen aan succes, die is merkbaar aanwezig. Dat geeft vertrouwen en enthousiasmeert.


Sparreo en Inge in het bijzonder, hartelijk bedankt voor het mooie voorbeeld, het delen van kennis en kunde, de bemoediging en oprechte betrokkenheid. Ik ben blij dat ik van jullie mag leren.

Sara Mickers

luverei

Ik zal Sparreo dan ook bij  een ieder aanraden die opzoek is naar een stuk begeleiding.

Wanneer je een eigen onderneming start en je niet goed weet waar te beginnen, dan is de keuze die ik gemaakt heb voor jou ook de juiste.

Pieter heeft mij begeleid in het opzetten van een ondernemersplan, samen gekeken naar haalbaarheid van de te oprichten onderneming.


Waar haal ik mijn klanten vandaan, hoe ga ik om met het factureren, waar zitten de valkuilen en hoe zorg ik voor groei van mijn bedrijf.

Op al deze vragen ben ik ontzettend goed ondersteund en hebben ze de tijd genomen om mij verder te helpen. Hierdoor heb ik in mijn eerste jaar dan ook de beoogde doelen behaald.


Ik ben zeer tevreden over deze club, ze zijn zeer kundig en persoonlijk in hun benadering.

Nicky Arts

arts matrijzen & gereedschappen

Ik raad Pedro aan iedereen aan die met zijn of haar bedrijf wil groeien.

Pedro van Helden heeft mij uitstekend begeleid bij al mijn ondernemersvragen. Voor mijn eigen praktijk Voetreflex & Coaching kreeg ik praktisch toepasbare tips en adviezen die mij geweldig geholpen hebben.
Zijn marketingadviezen zijn erg  waardevol en zorgen ervoor dat ik zorgeloos kan ondernemen.

Het gevoel dat ik altijd bij hem terecht kan geeft mij extra vertrouwen en ervaar ik als zeer prettig. Ik raad Pedro aan iedereen aan die met zijn of haar bedrijf wil groeien.

Marike te Lintelo

voetreflex - coaching

Opbouwend en kritisch advies helpt je verder.

Inge Jansen heeft mij zeer goede adviezen gegeven om mijn BikeFit studio de laten groeien. Klanten fit op de fiets zetten is mijn passie. Een goed marketingplan en de juiste strategie helpt mij om de doelen te realiseren. Inge zet je aan het werk, maar dan volgen er ook plannen waar je zelf achter staat. Gedoseerde groei is mijn doel, daar hoort ook een goed advies bij!

Rick de With

le blanc bikefit

Ik zal Pedro zeker aanraden bij collega ondernemers.

Pedro, bedankt voor je ondersteuning. Willeke en ik hebben er veel aan gehad. We zijn bij je gekomen met de vragen “ hoe krijg ik mijn bestaande praktijk beter op de kaart en de agenda voller?” en “ wat zijn de stappen op onze nieuwe praktijk beter zichtbaar te maken?”

Door middel van je energieke en geduldige manier van begeleiden zijn we zelf goed gaan nadenken hoe we de boven staande vragen op een juiste manier konden beantwoorden en praktisch uit kunnen voeren. Met de juiste opdrachten en sturing is dit goed gelukt.

Voor ons was/ ben je de juiste “stok achter de deur”: geduldig, scherp, enthousiast en aardig. Je gaf ons het idee  dat je alle tijd voor ons had.

Door het proces van het maken van een “elevator pitch” zijn we kritisch(er) gaan kijken/ beseffen wat we aanbieden, wat de doelgroep is en hoe we deze kunnen bereiken.

Het heeft er voor gezorgd dat we zelf enthousiaster werden over onze eigen onderneming waardoor het snel is gaan “stromen”. Ondanks de coronacrisis loopt de praktijk vol en zijn we tevreden hoe het gaat.

De opdrachten en inzichten die je ons hebt meegegeven blijven goede tools om (in de toekomst) de praktijken te “boosten” en naar een volgend level te tillen.

Jaap Koppelman

Praktijk hoi

Pedro is enorm gedreven en op een prettige manier overtuigd van de mogelijkheden die er zijn.

Op het moment van overstap van het werken binnen een grote organisatie naar het zelfstandig ondernemerschap ben ik in contact gekomen met Pedro. Als startende ondernemer was ik zoekend hoe mijn bedrijf succesvol op te zetten. Tijd om de stap te nemen om iemand met ervaring mee te laten kijken naar het concreet maken van mijn ideeën. 

 

In het traject dat ik bij Pedro volg, komt hij met enorm veel ideeën, mogelijke oplossing en stelt hij mij telkens de juiste vragen om zelf tot het inzicht te komen wat precies bij mij past. Momenteel zijn we ook aan het kijken naar het schaalbaar maken van mijn onderneming. Pedro is enorm gedreven en op een prettige manier overtuigd van de mogelijkheden die er zijn. 

 

Het traject geeft mij veel inspiratie en praktische handvatten. Mede daardoor heb ik nu alle vertrouwen in de groei van mijn bedrijf.

Nicole van der Vegt

better understanding