Onweerstaanbaar Ondernemen

De drie succesversnellers waarmee je gegarandeerd meer klanten verleidt

Bestseller: Best verkochte boek van de maand augustus 2020 op managementboek.nl

Gegarandeerd meer klanten, zonder duizenden euro's uit te geven aan advertenties en dure marketingbureaus?

Welke resultaten jij gaat behalen met deze methodiek:

  • Genereer structureel nieuwe klanten, zonder geld uit te geven
  • Zonder budget je onderneming opschalen o.b.v. je huidige klanten
  • Van onbewust goed naar bewust excellent ondernemerschap

Dit zeggen bekende experts over het boek

Mustread voor iedere ondernemer!

Dit boek blijft je prikkelen. Dit doet Pedro vooral door de snijvlakken van marketing en sales telkens weer bij elkaar te brengen. Het geeft een meer dan goede basis om jezelf en je business goed te positioneren en om jezelf ECHT te onderscheiden. Het leest makkelijk, het voegt toe en de pragmatische insteek zorgt ervoor dat dit boek een mustread is voor eenieder die zichzelf als ondernemer serieus neemt!

Richard van Kray, bekend spreker en bestseller auteur


Boek staat vol met direct bruikbare tips

Onweerstaanbaar Ondernemen is een succes. Een zeer handig boek voor ondernemers en ieder die diensten of producten levert.

Van weggevers tot pitch en van Rockefeller tot klantenreis: Vol met praktische voorbeelden en direct bruikbare tips.

Pacelle van Goethem, bekend spreker en bestseller auteur


Leidraad naar succes voor elke ondernemer

Dit boek leest lekker vlot weg en pak je er geregeld bij om de versterkers voor jezelf uit te werken. In alle hoofdstukken staan veel praktijkvoorbeelden, extra tips en als afsluiting de belangrijkste punten op een rij. Het is een handige leidraad voor  ondernemers op weg naar succes!

Daniëlle de Jonge, bekend spreker en bestseller auteur

Praktisch no-budget marketing stappenplan voor gegarandeerd meer klanten, omzet en winst

Mijn missie met dit boek

Al 10 jaar help ik samen met mijn team 1.000+ startende en gevestigde ondernemers per jaar om de maximale potentie uit hun onderneming te halen. Dit doen we door ondersteuning te bieden op het gebied van marketing, financiën en procesoptimalisatie. In dit boek leg ik uit hoe onze marketing methodiek deze 1.000+ ondernemers per jaar helpt aan gegarandeerd meer klanten.

Gegarandeerd meer klanten, is dat mogelijk? Het kan, met onze marketingmethode. In simpele, praktische stappen beschrijf ik hoe je jezelf in korte tijd ontwikkelt van een goede tot een excellente ondernemer op basis van onze 3 succesversnellers. 

Zet jij deze succesversnellers in? Dan heb je goud in handen, of je nou diensten of producten verkoopt, net start of jarenlange ervaring hebt. Meer dan 10.000 ondernemers zijn je voorgegaan en hebben ontdekt dat de succesformule werkt, altijd en overal.